2011. január 9., vasárnap

Végre mozi!

Ma egy majdnem hirtelen ötlettől vezérelve végre elmentünk moziba. Azért csak majdnem, mert terveztük már korábban is, de eddig még halasztottuk. Délelőtt viszont, nem tudom mi, talán ez a szép tavaszias idő zsongatott be, de jött egy érzés, hogy ma mennünk kell. Gyorsan felhívtam a nővéremet, hogy délután tudnák-e Lilus pesztrálását vállalni, és hát persze hogy tudták! Ez nem is volt kérdés! Ebéd után már át is jöttek a keresztlányommal, mi pedig indultunk is egy korai előadásra. Az nem volt kérdés, hogy mit akarunk megnézni, mert természetesen, amire mostanában vágytunk, az  a Harry Potter és a Halál ereklyéi első része. Nagy rajongói vagyunk a sorozat összes darabjának és a könyveknek még inkább. Számomra vannak olyan filmek, amelyeket véteknek tartok netről letöltött változatban megnézni, és ez pont ilyen film. Most sem volt csalódás, sőt ez az egyik legjobban sikerült rész, mert tartalmilag is visszaadott mindent, és a látvány is azt hozta, amit a könyv olvasásakor elképzeltem. És annyira jó volt már az a hangzás, amikor csak úgy dübörög az egész terem és belesüppeszt a székbe! :) Az első képkockáknál  rögtön egymásra néztünk Ferkómmal, és egyszerre mondtuk, hogy Jaj, de jó ez a hang!  Nemhiába egy rugóra jár az agyunk már több, mint 12 éve! :D
Először volt egy kis lelkiismeret furdalásom, hogy csak így ripsz-ropsz lepasszoltuk Lilust, de aztán meggyőztem magam, hogy ennyire már csak lehetünk "önzőek" egy év után. Egyszer még biztosan leszünk is az idén, mert azt ígérik még ebben az évben jön a befejező rész. Én már nagyon várom! :)

1 megjegyzés:

  1. Mi több, mint 4 éve voltunk moziban utoljára, de mi is rászántuk magunkat a Harry Potterre. Megérte! Zsoltikára Ellácska vigyázott (volt kolleganőm, nagy barátok)

    VálaszTörlés