2011. június 10., péntek

Cipők és egyéb mániák

A cipők. Igazából nincsen sok, csak szeretném, ha lenne. Egyszer még álmodtam is arról, hogy egy végtelen hosszúságú gardróbban sétálok, ami tele van cipőkkel. Olyanokkal is, amelyeket soha nem veszek fel, mert nem a viselésük a lényeg. Csak szépek és kész.
Jelenleg azonban az a helyzet, hogy Lilusnak kellene egy ilyen gardróbot kreálni, mert kapott kb. 40 pár lábbelit kölcsön, a már így is meglévő 20 mellé. És csak azért ennyit, mert ahonnan kapta, az öt gyerekből csak kettő lány. Vajon Ő mekkora gardróbról fog álmodozni, ha már most több cipője van, mint az anyjának és az apjának együttvéve?

Az egyéb mániák pedig magába foglalja a táskát és a fehérneműt. :)


2 megjegyzés:

  1. Szia Nóri!

    Ha megfogadsz egy tanácsot, akkor használt cipőt ne adj Lilus lábára, mert egészségtelen a láb fejlődése szempontjából. Persze, ha újak, akkor más. Mondja ezt egy majdnem gyógytornász...:)

    VálaszTörlés
  2. Szia Judit!
    Őszintén szólva, ha megtehetném, csak újat vennék Lilusnak. Ezek viszont Amerikából származó, jó minőségű és állapotú cipők, amit bátrabban adok majd a lábára. Persze van neki új is, de tény, hogy nem azzal telne meg a gardrób. :) Azért köszönöm a tanácsot, amit szívesen fogadok máskor is! :D

    VálaszTörlés