2011. február 21., hétfő

Most címre sincs ihletem

Annyi mindent akartam írni az elmúlt napokban, de valahogy nem jött az ihlet a fogalmazáshoz. Most is csak a lényeget írom, talán kicsit káoszosan, de most ennyire telik.  Lilust a  múlt héten elvittük orvoshoz, mert nem akart múlni az orrfolyós, tüsszögős nyavajája, de ezenkívül a doki sem állapított meg semmi különöset.  Szerinte is csak a foga lehetett a bűnös, ami ki is bújt azóta. Holnap viszont újra elmegyünk a doktornénihez, mert ma reggel már volt egy kis láza, amit sikerült lehúzni, de délután már megint volt hőemelkedése, láza viszont szerencsére nem. Kicsit köhög is és folyik az orra, viszont jó a kedve, van étvágya, sokat iszik. Megint gyanakszom a fogára is, mert a nyála is folyik és néha könyékig a szájában turkál. Remélem csak ennyi a gond! Ferkómnak hörghurutja van, irtó rondán köhög már egy hete. Úgy néz ki én még bírom a strapát, tuningolom is magam homeopátiával és vitaminokkal, hogy ha megtámad valami takonykór, könnyebben leszámoljak vele.

Lilusról még annyit, hogy egyre többet sétálgat egyedül, már nem csak egyenesen megy, hanem könnyedén változtat irányt is. Végre sikerült beszerezni egy tuti kis cipőt is (persze turkálóban, mert máshol alig lehet kapni normálisat, amit kényelmesen rá lehetne adni egy ilyen apró talpra), így ha jönne már végre a jó idő, kint is sétálgathatnánk.

Holnap tuti orvoslátogatás lesz, Viburcol kúppal fektettük le Lilust, de az előbb megébredt és megint van egy kis láza, így kapott Nurofent is. Megyek is vissza hozzá. :(

2 megjegyzés: