2011. január 18., kedd

Megint egy Roli - Lilus nap

Ma megint Rolikázni voltunk Lilussal. Van nekem egy Zsuzsim, akit immár tíz éve tudhatok a barátnőmnek. Egy munkahelyen dolgoztunk, majd két különböző főiskolán, de ugyanazt a szakot végeztük, ezután megint egy munkahelyen dolgoztunk, majd közel egy időben voltunk pocakosok, és most együtt babázunk. Szóval tíz éve eléggé hasonlóan alakul az életünk. Velük szoktunk találkozni szinte minden héten. Mostanra már a gyerekek is jól összeszoktak, és úgy tűnik  a négy és fél hónap korkülönbség ellenére is megértik egymást. Tudnak egymáshoz alkalmazkodni, akkor sincs gond, ha egy egész napot együtt töltenek. Általában egyszerre alszanak, de ha mégsem, akkor is nagyon tapintatosak egymással. A legfontosabb, hogy többnyire hagynak minket is kibontakozni. :)
Ma sajnos nem volt túl jó napjuk, mert persze sikerült egy ilyen frontos napot kifogni a találkára. Volt nyűgösködés, rosszul alvás, egy kis akaratosság, majd elfáradás mindenkinek.:S  
Szerencsénk van azonban, mert Zsuzsinak van egy Nagy Rolija is, nekem meg egy Ferkóm, akik ugyancsak bármikor kaphatóak egy kis babázásra, így az ilyen napok sem annyira megterhelőek. :) 

Persze azért a gyerekeknek is voltak jó pillanataik :)

Egy kis odabújás

Egy puszi a buksira
Egy kis gondoskodás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése