2010. december 27., hétfő

Első közös karácsonyunk

Lilus betegsége ellenére is azt kell mondjam nagyon jó volt az idei karácsony. Örülök neki, hogy már ilyen nagylány és, hogy élvezni is tudta az ünnepet. 24-én a délelőtti alvása alatt játszottuk el az angyalkákat, akik feldíszítették neki a fát, és amikor felkelt tényleg látszott az arcán a meglepetés. Még meg is simogatta a fát, ami szerencsére nem szúrta meg, így jól sikerült az első találkozás. :)

Ezután elmentünk anyukámhoz, ahol szintén díszítettük nővéremmel és húgommal a kis fenyőt, majd kimentünk családiasan a temetőbe meggyújtani a mécseseket. Hazaérve megebédeltünk, majd jött az ajándékozás. Eredetileg babakocsival akartunk átmenni, de végül örültem, hogy maradtunk az autónál, mert persze elhalmozták Lilit ajándékokkal, amiket ha kézben cipelünk haza, úgy néztünk volna ki mint a málhás szamarak.:D




 
Egy kis örömködés után átmentünk Ferkóm anyukájához, ahol szintén nagycsaládosan ünnepeltük a Szentestét. Szintén végigettük a menüsort, begyűjtöttünk és osztottunk pár ajándékot, majd este nyolckor hazaindultunk. Lilus teljesen kifáradt, de egész nap nagyon barátságos volt mindenkivel, és szerintem még arról is megfeledkezett, hogy beteg.

25-én reggel hozzánk is megérkezett a Jézuska, és olyan igazi , még álmos-pizsamás ajándék bontogatásba kezdtünk. Lili sűrű húúúú és haaaa közepette örült meg a fürdőszobai játéknak, és természetesen a babának. Tényleg teljesen meghatott, ahogy nézegette a játékokat és kiült az arcára az öröm. Elmondani nem lehet, hogy ez mennyire jó érzés! :)




25-én anyukámnál voltunk ebéden, 26-án Ferkóm anyukájánál. Összegezve mindenhol nagyon jól éreztük magunkat és minden nagyon jó volt, csak az hiányzott, hogy alig voltunk itthon. Így jár az, akinek nagy családja van! Ami egyébként az egyik legjobb dolog a világon! :D
Mindeközben Lilus 11 hónapos lett. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése