2010. augusztus 30., hétfő

Első...

Első sírás: természetesen amikor megszületett,és persze csak addig tartott míg rám rakták és apukájával elkezdtünk beszélni hozzá.
Első mosoly: már a kórházban is mosolygott rám, bár azt mondják ez még nem volt tudatos, nekem akkor is annak tűnt, és nagyon édes volt!
Első szopizás: születése után 4 órával. Mint a legtöbb kisbaba, már akkor is nagyon ügyes volt, mintha mindig is ezt csinálta volna.
Első átaludt éjszaka: 2 hónapos korában, amit azóta sem ismételt meg :-(, na de majd eljön ennek is az ideje!
Első hasra fordulás: 11 hetesen. A visszafordulást már nem szorgalmazta ennyire, de 6 hónaposan sikerült!
Első pépes falatok: 5 hónaposan. Eddig bírtam nézni a nagy boci szemeit, amivel kinézett minden falatot a szánkból. Terveim szerint fél éves koráig csak szopizott volna, de anyai szívem megsajnálta. Végeredmény: azóta is van boci szemű nézés. :-)
Első fogak: 5 hónapos és 4 napos korában kibújtak az alsó fogacskák. Kegyes volt hozzá a természet, nem viselte meg nagyon, mi is csak annyit vettünk észre, hogy két éjszaka nyugtalanabb volt. Hasonló folytatásban reménykedünk!
Első önálló felülés: Mostanában nagyon próbálkozik.
Első kedvencek: Tavaszi szél vizet áraszt, Bóbita, Micimackó; egy csomag vatta csörgetése; őszibarack, sütőtök; esős napok, délutáni séták; lila színű ruhák (innen ered a Lila Lilus elnevezés,mert nagyon jól áll neki); kölcsönkapott piros pipás Nike cipő; az első Mamikától kapott nyunya (szundikendő), amit sajnos elveszítettünk :-(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése